NB II

Pécs: van élet a halál után

Mindenkit elengednek; Kulcsár Árpád tíz játékosnak vezényelt edzést a PMFC-nél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kulcsár Árpád edző és ifj. Bogyay Zoltán kapusedző közreműködésével szerda délután edzés volt a PMFC-nél. Pozitívumból nincs több, kérdőjelből annál inkább – írja a bama.hu.

A pályára kisétáló tíz játékos közül kettő kapus volt. Wittrédi Dávid, Horváth Adrián és Helesfay Donát is köztük volt, de az, hogy ők most itt voltak és edzettek, nem jelenti azt, hogy benne lesznek a következő szezon csapatában.

– A mai nappal elkezdtük a felkészülést az NB III-ra – mondta Győri János, a PMFC ügyvezetője. – Sajnos továbbra is rengeteg a kérdőjel. Az biztos, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy az előző keretből maradjanak játékosok. Szinte mindenkinek van ajánlata, és mi nem tehetjük meg, hogy nem engedjük el őket. Ugyanakkor nekünk most az a feladatunk, hogy olyan csapatot építsünk, amely esélyes a harmadosztályú bajnoki címre. Csak ebben szabad, ebben kell gondolkodnunk, és ennek megfelelően kell igazolnunk.

Egyáltalán nem biztos, hogy Kulcsár Árpád marad a szakmai munka irányítója, ez is a következő napokban dől majd el.

Lassan őrölnek a malmok azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a jövőben a PMFC-vel, ki és milyen formában működteti majd a klubot, és amíg nem rendezett a helyzet, addig a csapatépítés terén sem lehet előrelépni. Mindenesetre a megyei portál továbbra is úgy tudja, hogy Matyi Dezső távozni fog, és a háttérben ennek az előkészítésén, lebonyolításának megoldásán dolgoznak.

Olvasói sztorik