NB II

Nyíregyházára tart Jagodics Bence

Több mint húsz játékossal tárgyalnak; Mátyus János vezetőedző négy-öt érkezőre számít.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Próbajátékosokkal és fiatalokkal kiegészülve az örökösföldi edzőközpontban kezdte a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus, amelyet élvonalbeli licenc hiányában az NB III-ba száműzött az MLSZ.

– Megemészthetetlen a döntés, de ha csak erről beszélnénk, akkor zsákutcába jutnánk. Az NB III-ra készülünk, de NB I-es szinten fogunk dolgozni, az edzésmunka is ennek megfelelő lesz nyilatkozta a klub honlapján Mátyus János vezetőedző. – Jó felkészülés után eredményes bajnokságot várok, feljutással. Ami a keretet illeti, le a kalappal a maradó játékosok előtt, de megértem azokat is akik elmentek, hiszen óriási különbség van a két osztály megítélése között. Kilenc labdarúgó maradt, és több mint húsz játékossal vagyunk tárgyalásban, négy-öt érkezőre számítok, és velünk készülnek a fiatalok is.

Igor Zofcák és Zoran Kosztics is a Szparival kezdte a munkát. A klub vezetése örül annak, hogy sokan a harmadosztály ellenére is kitartanak mellettük. Brekk János szakmai igazgató elmondta, hogy az új játékosok bejelentésére a jövő héten kerülhet sor.

A Rangadó.hu értesülése szerint a 21 éves védő, Jagodics Bence lesz az egyik érkező, aki korábban a Haladásban, legutóbb pedig a Lombard FC csapatában futballozott. Mátyus János jól ismeri őt Pápáról, és mivel a klub megszűnt, szabadon igazolható.

Érdeklődésünkre a játékos elmondta, hogy nagyjából hetven százalékos bizonyossággal már megvan, hol folytatja, de klubnevet egyelőre nem szeretne mondani. Reményei szerint két-három napon belül eldől a sorsa.

Olvasói sztorik