NB I

Koller Krisztián nem marad Nyíregyházán

A 32 éves támadó középpályás valószínűleg a másodosztályban folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Korábban többször beszámoltunk róla, hogy néhány nyíregyházi labdarúgó és Mátyus János vezetőedző is kitart az NB III-ba visszasorolt Spartacus mellett. Az egyeztetések továbbra is zajlanak a klub és a játékosok között, akik közül Koller Krisztián nem újítja meg a június 30-án lejáró szerződését. A korábban a PMFC-ben és a Kozármislenyben is szereplő támadó középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: minden bizonnyal az NB II-ben folytatja.

– Vannak megkereséseim, többnyire inkább olyan másodosztályú csapatoktól, akik a feljutásban gondolkodnak. Az élvonalból is akadt érdeklődő, de az nem volt annyira határozott megkeresés, úgyhogy valószínűleg az NB II-ben fogom folytatni. Mindenképp olyan csapatba mennék, amely a feljutásért küzd, mert minél hamarabb szeretnék ismét az NB I-ben szerepelni – mondta Koller Krisztián.

– Fel sem vetődött, hogy marad Nyíregyházán az NB III-ban?
– Nem. Amikor kiderült, hogy csak a harmadosztályban indulhat a csapat, akkor a vezetők és az edzők mindenkit megkérdeztek, hogy ki az, aki maradna az NB III-ban is. Én megmondtam őszintén, hogy minél magasabb osztályban szeretnék futballozni. Lejár a szerződésem, úgyhogy szeretnék távozni, nem az NB III-ban folytatnám. Egyébként velünk, játékosokkal mindig korrektül bántak Nyíregyházán, Révész Bálintról csak jókat tudok mondani, mindig tartotta magát mindenhez, még csúszások sem voltak. Sajnos ez megtörtént, és nem lehet rajta változtatni, kívánom, hogy minél hamarabb jussanak vissza az NB I-be. Előretekintek, és én is minél előbb szeretnék újra az első osztályban focizni. Szerintem egy héten belül eldől a sorsom.

– Mit szól ahhoz, hogy előző klubja, a PMFC is hasonló cipőben jár, mint a Szpari?
– Azon nem lepődtem meg, hiszen már akkor sem volt rendben sok minden, amikor ott voltam. A mai napig bírósági ügyem van, mert nem fizettek ki, és még mindig nem került pont az ügy végére. Szerintem jó néhányan vannak így, és ha jól tudom, a jelenlegi játékosoknak is tartoznak bérekkel. A pécsi helyzeten nem lepődtem meg, de a nyíregyházin igen, mert ott tényleg minden rendben volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik