NB II

Távozik a korábbi Fradi-kapitány

Balog Zoltán sem marad a Gyirmót kötelékében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A másodosztályú Gyirmót FC hétfőn megkezdte a felkészülést. A Szentes Lázár és Bene Ferenc nevével fémjelzett új szakmai stáb munkához látott, és jelentősen változik a játékoskeret is – írja a Kisalföld. Az első edzés előtt Horváth Ernő elnök-társtulajdonos az öltözőben köszöntötte a játékosokat, és ismertette a célt: a csapatnak végre fel kell jutnia az NB I-be. Ehhez minden feltétel adott lesz, hiszen nemsokára elkészül az új stadion.

Kilencen biztosan távoznak Gyirmótról: Bobál Gergely, Fejes János és Csemer Gyula visszatér a Bp. Honvédhoz, Magasföldi, Graszl és Cseri pedig Kisvárdára tart. Deli a harmadosztályú Győri ETO-ba igazol, Papp Kristóf valószínűleg Paksra megy, és távozik a Ferencváros korábbi csapatkapitánya, Balog Zoltán is.

Sebők Zsolton és Simon Attilán kívül egyelőre nincs új érkező, de Horváth Cs. Attila klubmenedzser szerint a napokban több próbajátékost is tesztelnek az edzéseken, közülük is lehetnek új szerzemények, de rajtuk kívül több válogatott és NB I-es futballistával áll tárgyalásban a klub.

Olvasói sztorik