NB II

Gyirmót: összeállt a szakmai stáb

Krecska János pályaedző a győri településtől 210 kilométerre NB III-as vezetőedző is lesz egyben?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétfőn a másodosztályú Gyirmót FC egy plusz egy éves megállapodást kötött Bene Ferenccel, aki a felnőtt csapat vezetőedzője lett. Korábban vezetőedzőként dolgozott az NB I-ben a Lombard Pápa csapatánál, pályaedzőként pedig Újpesten és Diósgyőrben. Az NB II-ben korábban irányította a Kozármisleny együttesét és éveken keresztül az MLSZ-ben a korosztályos válogatottak vezetőedzője volt. Gyirmótra a DVTK-tól érkezett, ahol utánpótlás szakmai igazgató volt.

– A magyar fiatal edzőgeneráció egyik legtehetségesebb tagját sikerült megnyernünk Gyirmótra a projektünkhöz. Bízzunk benne, hogy vele, és a szintén nagyon ígéretes stábbal már idén sikerült elérni célunkat, feljutni az első osztályba – nyilatkozta a klub honlapján Szentes Lázár szakmai igazgató.

Bene Ferenc vezetőedző munkáját pályaedzőként Krecska János, kapusedzőként pedig Tőkés László segíti.

FRISS: furcsa ellentmondásra bukkantunk az interneten, ugyanis hétfőn a gyirmótiak által hivatalosan bejelentett pályaedző, Krecska János állítólag az NB III-as Jászberény FC vezetőedzője is lett egyben, legalábbis a szoljon.hu cikkeszerint… Mivel a két település között 210 kilométer a távolság, a kettős szerepvállalás földrajzilag kizártnak tűnik…

Olvasói sztorik