NB II

A Pécs rutinos hátvédje Gyirmótra tart

Balogh Béla lehet az NB II-es győri csapat védelmének oszlopa a következő szezonban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hosszú évek óta hiába próbál feljutni az élvonalba a Gyirmót FC, eddig még sosem járt sikerrel. A nemrégiben véget ért szezonban is sokáig úgy tűnt, hogy összejön a második hely, de végül a Békéscsaba beelőzött. Pedig a győriek jó ideje foglalkoztatnak rutinos, NB I-et, sőt külföldet is megjárt edzőket és labdarúgókat a siker érdekében, mindhiába.

Idén nyáron is várható némi átalakulás: Sisa Tibor vezetőedző távozása és Szentes Lázár szakmai igazgató érkezése már biztos, a játékoskeretben pedig a Rangadó.hu értesülése szerint a – licenchiány miatt az NB III-ba süllyedő – Pécs tapasztalt védője, Balogh Béla lehet az egyik legnagyobb fogás.

A harmincéves hátvéd fiatalon a BVSC-ben, majd az MTK-ban szerepelt. A felnőtt mezőnyben idehaza a Bodajk, az MTK, a Kecskemét, illetve legutóbb a PMFC színeiben futballozott, közben pedig Angliát és Spanyolországot is megjárta.

A válogatottba először Lothar Matthäus hívta meg, majd Várhidi Péter keretébe is bekerült. Bár az átigazolása még nem hivatalos, információink szerint hamarosan bejelenthetik Gyirmóton, ha a jelenleg is zajló tárgyalások sikerrel lezárulnak.

Olvasói sztorik