NB II

Kulcsár Kornél kikerült a mezőkövesdi keretből

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu értesülése szerint felmentették az edzések látogatása alól Kulcsár Kornélt, a másodosztályú Mezőkövesd kölcsönjátékosát. Mint arról korábban már beszámoltunk, a feljutásért hajrázó csapat szombaton 4-0-s vereségbe szaladt bele a Zalaegerszeg vendégeként, ezért könnyen lehet, hogy már a szezon vége előtt változások lehetnek a keretben.

A csapat vezetőedzője, Lucsánszky Tamás hétfőn délelőtt honlapunknak az üggyel kapcsolatban a következőket nyilatkozta:

– Egyelőre nem mondanék erről semmit, mert még csak egy informális megbeszélés volt ezzel kapcsolatban, úgyhogy ezzel nem foglalkoznék. Azt gondolom, hogy a szezon végéig ezzel a kerettel kell együttműködni, kivételt képeznek a fegyelmi vétségek. Egyébként én azt vallom, hogy egy labdarúgócsapatnál kétszer lehet változtatni, és mindkettő egy átigazolási időszak: a téli és a nyári. Az összes többi esetben csak akkor, ha nagyon komoly fegyelmi vétséget követ el valaki. De ez csak az én véleményem.

Elképzelhető, hogy a játékos azért került ki a keretből, mert a ZZTE elleni találkozón piros lapot kapott. A játékos ügyeit intéző menedzseriroda részéről Illés Zoltán érdeklődésünkre nem erősítette meg, hogy ez lenne az ok, ugyanis egyetlen hivatalos személy sem tartózkodott ma a klubházban, aki a döntést írásba adta volna.

Olvasói sztorik