NB II

Már csak egy kérdőjel van a Vasasnál

Nem lesz több távozó Angyalföldről, a fiatal Murka Benedek viszont még érkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Vasas ügyvezetője, Vancsa Miklós a klub honlapján elmondta, hogy bár a csapatkapitány, Remili Mohamed szerződése június 30-án lejár, már december óta tárgyalásnak a hosszabbításról.

– A közelmúltban a türelmét kértem, mert az újonnan érkező játékosokkal kapcsolatos tárgyalások sok időt felemésztettek, de a közeljövőben újra leülünk tárgyalni. Az álláspontjaink nincsenek messze egymástól. Reményem szerint hamarosan a Vasas és Remili számára is megnyugtató módon pontot tudunk tenni az ügy végére – magyarázta Vancsa.

Az angyalföldiek nem tervezik, hogy további játékosoktól megválnánk. Az őszi állományból Pál Dávid, Polényi Gábor, Kiss Róbert és Rodenbücher István személyében négyen távoztak, illetve Czvitkovics Péter, Debreceni András, Hangya Szilveszter, Bori Gábor és Kenesei Krisztián személyében öten érkeztek.

Az egyetlen kérdőjelet Murka Benedek megszerzése jelenti, de az ügyvezető elmondása szerint úgy tűnik, hogy rövid időn belül – már akár ezen a héten – ő is csatlakozhat a kerethez, mert jól haladnak a tárgyalások az ügynökével. Biztosan nem jön viszont Nemanja Sztanimirovics, akinek a szerződtetése igen nehéz és költséges lett volna.

– A vezetés motivációs eszköze a pénz, bármennyire is szeretnénk, ha nem így lenne jelen világunkban. A focistáink szerződéseiben – elkerülve, hogy üzleti titkokat árulnék el – vannak NB I-es és NB II-es feltételek meghatározva. Minden játékosunk jól felfogott erkölcsi és pénzügyi érdeke, hogy ez év nyarától a Vasas már az NB I-ben szerepeljen. Azt gondolom, bármely játékosunk a bajnoki meccsek előtt olvassa át a szerződését és láthatja, hogy mennyit nyerhet, vagy veszíthet a feljutással, illetve a nem feljutással – ecsetelte Vancsa.

A Vasas FC jelenlegi kerete

Kapusok: Németh Gábor, Hermány Bence, Lékai Soma

Védők: Bori Gábor, Görgényi Dávid, Preklet Csaba, Debreceni András, Grúz Tamás, Tamás László, Hangya Szilveszter, Hajdú Norbert

Középpályások: Berecz Zsombor, Vida Máté, Gál Mátyás, Takács Krisztofer, Nagy Tamás, Czvitkovics Péter, Lázok János

Támadók: Ádám Martin, Nagy Dániel, Menyhárt Attila, Ferenczi István, Kenesei Krisztián, Remili Mohamed

Még érkezhet: Murka Benedek

Olvasói sztorik