NB II

Alaposan megpofozták a Vasast

Nagyon rosszul sikerült az NB II listavezetőjének főpróbája; vereség a Kozármisleny ellen.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Kozármisleny FC 0-3 (0-1)
Illovszky-stadion, 350 néző
Vasas: Hermány – Bori, Grúz, Debreceni, Hangya – Gál M. (Preklet, 77.), Berecz, Nagy T. (Czvitkovics, 57.) – Ádám M. (Nagy D., 57.), Ferenczi (Lázok, 70.), Remili. Edző: Szanyó Károly
Gólszerzők: Cziráki (13.), Lauer (tizenegyesből 76.), Puskás (80.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Napsütéses, szélcsendes, tavaszias időben rendezték a másodosztályban listavezető Vasas és az NB III Közép-csoportjában élcsapatnak számító Kozármisleny felkészülési mérkőzését az angyalföldi stadionban. A hazaiaknál Kenesei, Vida, Görgényi és Takács sérülés miatt nem állhatott a vezetőedző rendelkezésére.

A 13. percben Hermány lábáról a tizenhatos vonalánál leperdült a labda, amire Cziráki lecsapott, és hét méterről az üres kapuba gurította (0-1). A 76. percben Bori szabálytalankodott Lauerrel a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett értékesítette (0-2). Négy perccel később az alapvonalról visszagurított labdát Puskás lőtte közelről a hálóba (0-3). A mérkőzés folyamán a Vasas játékosai legalább hat alkalommal álltak a kapussal szemben, de a rutinos kapus, Sólyom Csaba mindig védeni tudott – írja a Vasas FC honlapja.

– Mint ahogy az NB I-es csapatok ellen aratott győzelmeket sem értékeltem túl, ezt a vereséget sem. Bár nem szeretek veszíteni, de nekünk a jövő hétvégén kell a legjobb formánkat hoznunk. Nem szeretném felmenteni a játékosaimat, de tény, hogy az idén ez volt a harmadik alkalom, amikor füves talajon játszottak. Az ilyen szintű játékosoktól már elvárható lenne, hogy hamarabb tudjanak alkalmazkodni, de megyünk tovább, és a célunkra koncentrálunk, a tavaszi tétmeccsekre, hogy megvalósíthassuk az álmunkat, és a Vasas újra az első osztályban szerepelhessen a nyártól – mondta Szanyó Károly, a Vasas vezetőedzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik