NB II

A Vasas elutazott Lipótra

Az angyalföldiek 22 fős kerettel indultak a jövő szombatig tartó edzőtáborba, ahol három meccset játszanak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szombat délelőtti, Dorog elleni (5-0) mérkőzés befejezése után a Vasas küldöttsége 22 játékossal, négy edzővel és két masszőrrel a fedélzetén elindult a Szigetközben található – Mosonmagyaróvárhoz közeli – Lipótra, amely egy hétig lesz az angyalföldiek főhadiszállása.

A tavalyi, lipóti Vasas-edzőtábor keretéből mostaninak is tagja 11 játékos. Az angyalföldiek kedden 14 órától a szintén NB II-es Sopronnal, csütörtökön 16 órától a szlovák harmadosztályú Bőssel, majd szombaton 12 órától az NB I-es Pakssal játszanak edzőmeccset.

A csapat a négy csillagos Orchidea Hotel Lipótban szállt meg, amely wellnessközponttal is rendelkezik. Az edzések (a mérkőzésnapokat leszámítva napi kettő) és a meccsek a minden igényt kielégítő, nemzetközi szintű Lipót Football Centrumban lesznek. A küldöttség szombaton, a Paks elleni mérkőzés után indul vissza Budapestre – írja a klub honlapja.

A Vasas edzőtáborozó kerete

Hermány Bence, Németh Gábor, Görgényi Dávid, Tamás László, Grúz Tamás, Debreceni András, Hangya Szilveszter, Preklet Csaba, Szabó Bence, Gál Mátyás, Nagy Tamás, Vida Máté, Lázok János, Hajdú Norbert, Czvitkovics Péter, Remili Mohamed, Ádám Martin, Ferenczi István, Nagy Dániel, Menyhárt Attila, Kenesei Krisztián, illetve Berecz Zsombor, aki csütörtökön csatlakozik az U20-as válogatott spanyolországi edzőtáborából visszatérve.

A stáb: Szanyó Károly vezetőedző, Tóth András pályaedző, Bíró Szabolcs kapusedző, valamint Kubó Ádám és Prohászka Zoltán masszőrök.

Olvasói sztorik