NB II

Czvitkovics gólpasszt adott a Vasasban

Az angyalföldiek 5-0-ra győztek a Dorog ellen; Remili duplázott, Ferenczi is betalált.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zuhogó eső és élénk szél fogadta a Vasast és harmadosztályú ellenfelét, a Dorogot az angyalföldi sporttelepen, a Mészöly Kálmán műfüves edzőpályán. A vízelvezetés jól vizsgázott, mert az esővíz nem áll meg a talajon.

A huszadik percben Ádám Martin lőtt a kapuba közelről egy beadást (1-0). Nyolc perccel később Remili az alapvonal közeléből a keresztlécet találta el. A 33. percben Lázok szögletét Grúz közelről a bal alsó sarokba csúsztatta (2-0). A 41. percben Remili 25 méterről, középről elvégzett szabadrúgása a sorfal tetejéről irányt változtatott és a kapuba közepébe került (3-0).

Két perccel később Remilit buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett a bal alsó sarokba lőtte (4-0). A 62. percben Menyhárt ívelte be a labdát, Czvitkovics levette a tizenhatos vonalánál, majd átívelte balra, ahol az érkező Ferenczi István hét méterről a kapuba fejelt (5-0) – tudósított a Vasas FC honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Vasas FC – Dorogi FC 5-0 (4-0)

Fáy utca, műfüves pálya

Vasas. 1. félidő: Hermány – Görgényi, Grúz, Debreceni, Hangya – Gál M., Nagy T., Lázok – Nagy D., Ádám M., Remili. 2. félidő: Németh G. – Preklet, Kiss B., Tamás L., Madarász Á. – Hajdú N., Kovács D., Czvitkovics – Ferenczi I., Murka, Menyhárt. Edző: Szanyó Károly

Gólszerzők: Ádám M. (20.), Grúz (33.), Remili (41., 43. – a másodikat tizenegyesből), Ferenczi I. (62.)

Olvasói sztorik