NB II

Vasas: Kenesei igen, Völgyi nem, Czvitkovics talán

Az angyalföldi vezetők tovább folytatják a z NB II élcsapatának megerősítését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kora délután beszámoltunk róla, hogy a másodosztályban listavezetőként telelő Vasas szombaton lejátszotta második téli felkészülési mérkőzését, amelyen 6-0-ra győzött az NB III-as Dabas ellen.

A meccset megelőzően Debreceni András, az U20-as válogatott tagjaként 2009-ben korosztályos világbajnoki bronzérmet szerző védő két és fél éves szerződést kötött az angyalföldiekkel, és a jövő héten kapcsolódik be a közös munkába.

A találkozó után Vancsa Miklós ügyvezető a Vasas TV kamerája előtt elmondta, hogy további erősítések várhatók a klubnál. Jövő hétvégén indul a csapat a lipóti edzőtáborba, addig teljesen, vagy majdnem teljesen ki akarták alakítani a tavaszi játékoskeretet.

– Jó úton járunk Kenesei Krisztián szerződtetése ügyében. Úgy tűnik, Hangya Szilveszter meggyőzött bennünket, és szeretnénk kölcsönvenni az MTK-tól. Czvitkovics Péter nem zárkózik el attól, hogy nálunk folytassa, szerintem a jövő hét közepéig ez is eldőlhet. Bár nagyon szerettük volna és nagyon szeretnénk, de úgy tűnik, Völgyi Dániel mégsem igazol hozzánk – magyarázta Vancsa Miklós. – A feljutás a célunk, eddig sem volt gyenge a keretünk, az első helyen állunk, most erősítünk, ebből fakadóan más dolgunk nincs, mint megtartani ezt a helyezést, és akkor mindenki boldog lesz. Sőt, még akkor is, ha egyet visszacsúszunk. Ez egy jó névsor, nyilván öt-hat évvel ezelőtt még jobb névsor lett volna. Tudjuk, hogy van közöttük keveset játszó, sérülésből felépülő és idősebb játékos is, de az gondolom, hogy pillanatnyilag a céljainkkal kell foglalkoznunk, márpedig ők a céljaink elérésében segíthetnek.

Olvasói sztorik