NB II

Edzéslehetőséget kért a Vasasnál

Czvitkovics Péter még nem tárgyalt a vezetőkkel, de nem zárja ki, hogy Angyalföldre igazoljon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben listavezető Vasas a múlt héten kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az angyalföldi klub honlapja kedden arról számolt be, hogy velük edzett a Puskás Akadémiától távozó, jelenleg szabadon igazolható Czvitkovics Péter. A 31 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt benyomásairól és a jövőjét illető kérdésekről.

– Az első edzés elég keményre sikerült, erős edzésbe kapcsolódtam be, de végig tudtam csinálni. Minden remek volt, jól éreztem magam, és azóta már több közös gyakorláson is túl vagyunk. Minden rendben van, kemény munka folyik, de ez normális ebben az időszakban – kezdte Czvitkovics Péter.

– Decemberben szakított a felcsútiakkal, hogyan jött szóba az angyalföldi klub?
– Ferenczi István barátomat kérdeztem meg, és Vancsa Miklóson keresztül edzéslehetőséget kértem. Szerencsére megengedték, hogy itt tréningezzek. Hallottam, hogy tavaly Vaskó Tamás és Laczkó Zsolt is a Vasasnál készült, és hogy jó edzések vannak. Ezért is gondoltam, hogy ez megfelelő lenne ahhoz, hogy szinten tartsam, vagy akár még jobban felépítsem magam.

– Mekkora esélyt lát arra, hogy a Vasasban folytassa a pályafutását?
– Nem beszéltem még erről senkivel, nem tárgyaltam a vezetőkkel. Nem mondom, hogy nem. Benne lehet a pakliban, de nem beszéltünk még erről. Apróbb megkereséseim voltak itthonról több helyről is, de konkrétumokig nem jutottunk.

Olvasói sztorik