NB I

Czvitkovics távozik Felcsútról?

A Rangadó.hu információja szerint a játékos és a klub közös megegyezéssel szerződést bont.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A rutinos középpályás, Czvitkovics Péter tavaly nyáron igazolt Debrecenből az újonc Puskás Akadémia csapatához. Az első szezonban alapembernek számított, 26 bajnoki meccsen lépett pályára (24 alkalommal kezdőként), idén ősszel azonban kevesebb lehetőséget kapott, és bár felcsúti színekben ünnepelhette háromszázadik NB I-es mérkőzését, csak három bajnoki találkozót játszott végig.

A Rangadó.hu információja szerint a játékos és a klub közös megegyezéssel szerződést bont egymással. Érdeklődésünkre a 31 éves középpályás egyelőre nem kommentálta a hírt, péntekig türelmet kért.

Újabb újpesti igazolás Diósgyőrből

Miután a DVTK sportigazgatója, Kovács Zoltán visszatért Újpestre, sejteni lehetett, hogy megélénkülhet a játékosmozgás a két klub között. Erre az első példa Vadász Viktor volt, most pedig egy újabb védő, Debreceni András érkezhet a lilákhoz. Tomiszlav Szivics vezetőedző a napokban kijelentette, hogy nem tart igényt rá, és értesülésünk szerint az ügyben már csak néhány részletkérdés tisztázása van hátra az újpesti szerződés aláírásáig.

Olvasói sztorik