NB I

Hivatalos: Czvitkovics távozott Felcsútról

Ahogy két nappal ezelőtt előrevetítettük: a tapasztalt középpályás közös megegyezéssel szerződést bontott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu szerdán megírta, hogy a rutinos középpályás, Czvitkovics Péter közös megegyezéssel szerződést bont a Puskás Akadémia csapatával. Érdeklődésünkre a 31 éves játékos akkor még nem kommentálta a hírt, péntekig türelmet kért, ma viszont megerősítette a válás tényét, majd készségesen nyilatkozott.

– Én sem éreztem annyira jól magamat ebben a félévben, és ők is látták, hogy már nem tudok olyan teljesítményt nyújtani itt, amit elvárnak tőlem, illetve amit én várok magamtól. Én is, és a klubvezetők is érezték, hogy váltani kell, de mindez normális körülmények között történt. Az okokat nem kell elemezni, hogy mit hoz a jövő, még nem tudom, de újra fel kell építenem magamat. Azt az utat szeretném bejárni, amit tavaly Torghelle Sándor, hiszen ő is így került el a Videotontól, ahol az utolsó hónapjaiban már ő is kevesebb játéklehetőséget kapott. Ő van előttem pozitív példaként. Azt szeretném, hogy a pályafutásomból hátralévő néhány évből ki tudjam hozni a legjobbat – mondta Czvitkovics Péter.

A középpályás tavaly nyáron igazolt Debrecenből az újonc Puskás Akadémia csapatához. Az első szezonban alapembernek számított, 26 bajnoki meccsen lépett pályára (24 alkalommal kezdőként), idén ősszel azonban kevesebb lehetőséget kapott, és bár felcsúti színekben ünnepelhette háromszázadik NB I-es mérkőzését, csak három bajnoki találkozót játszott végig.

Érdeklődésünkre Czvitkovics elmondta, hogy egyelőre nem tudja, hol folytatja a játékot, de ha ajánlatokat kap, mindenképpen szeretne megfontolt, jó döntést hozni.

Olvasói sztorik