NB II

Ezúttal sem kapott gólt a Vasas

A másodosztályú angyalföldiek a múlt hétvégi 22-0 után ezúttal hatszor voltak eredményesek.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – FC Dabas 6-0 (2-0)
Fáy utca, műfüves pálya, 300 néző
Vasas. 1. félidő: Hermány – Görgényi, Grúz, Tamás L., Hangya – Gál M., Nagy T., Lázok – Vida, Ferenczi, Remili. 2. félidő: Németh G. – Szabó B., Preklet, Pál, Madarász Á. – Kovács D., Hajdu N., Takács K. – Polényi, Ádám, Nagy D. Edző: Szanyó Károly
Gólszerzők: Remili (11.), Lázok (45.), Ádám M. (51., 57.), Madarász (80.), Kovács D. (82.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Népes közönség előtt rendezték szombat délelőtt az NB II-ben éllovas Vasas és a harmadosztály Közép-csoportjában harmadik Dabas edzőmeccsét az angyalföldi sporttelep műfüves pályáján. A közönség nagy örömére a lelátó felőli oldalon egy rendkívül csinos partjelzőhölgy működött közre, így a meccs unalmasabb perceiben is akadt látnivaló…

A házigazdák a várakozásoknak megfelelően már a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést. Gál Mátyás lövése, Remili Mohamed fejese, aztán Nagy Tamás és Grúz Tamás kísérlete még célt tévesztett, de a 11. percben Remili bombája védhetetlenül vágódott a hálóba (1-0). Gyönyörű bombagól volt! Ezután Lázok János lövése okozott izgalmat, és ne feledjük megemlíteni az első félidő pikantériáját: az egykori olimpikon védő, az egykor az MTK-t, a Dunaferrt és nem mellesleg a Vasast, manapság pedig a Dabast erősítő Molnár Zoltán, valamint a hazaiak rutinos csatára, Ferenczi István párharcai élményszámba mentek.

A 26. percben Ferenczi fejelt a kapufa mellé néhány centivel egy remek Vasas-szöglet után. Öt perccel később majdnem összehoztak egy öngólt a hazaiak, az ellenakcióból pedig Remili lőhetett volna gólt. A 35. percben Remili könnyedén vitte el a labdát Molnár mellett, aki a tizenhatoson belül fellökte, de a végig rendkívül erélytelenül tevékenykedő játékvezető nem adott büntetőt. A szünet előtt Nagy Tamás pontos beadását Lázok János fejelte a kapuba (2-0).

Az angyalföldieknél teljesen új csapat lépett pályára a második félidőben, a dabasiak viszont kevesen voltak, ezért alig tudtak cserélni, így a Vasas fölénye még nyomasztóbbá vált. A vendégek szinte egyáltalán nem tudtak támadásokat vezetni, kizárólag a védekezéssel voltak elfoglalva. Az 51. percben a fiatal kora ellenére robusztus felépítésű Ádám Martin alaposan megküzdött a labdáért az ellenfél tizenhatosán belül, majd a hálóba lőtt (3-0). Hat perccel később megismétlődött az előző jelenet, de még nagyobb küzdelemre volt szüksége, hogy a hálóba passzolhasson – ezt is megoldotta (4-0).

A 67. percben Ádám Martin fejesét a dabasi kapus vetődve, bravúrral védte, a 72. percben Hajdu Norbert szabadrúgása centikkel suhant el a keresztléc fölött. A nyolcvanadik percben a kapufát találták el a hazaiak egy szöglet után, de a kipattanót Madarász értékesítette (5-0), két perccel később pedig a Kubala-akadémia növendéke, Kovács Dávid volt eredményes (6-0). A legvégén a harmadosztályú vendégeknek is volt egy lehetőségük, de a szépítés nem jött össze számukra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik