NB II

Minden játékelemben fejlődnie kell a Vasasnak

Saját és csapata teljesítményével sem elégedett maradéktalanul a góllövőlistát vezető Remili Mohamed.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas csapata telel a másodosztály tabellájának első helyén, miután az őszi szezon utolsó fordulójában 2-1-re nyerni tudott a nagy rivális Mezőkövesd otthonában. A rangadón a borsodiak előbb kihagytak egy tizenegyest, majd mégis megszerezték a vezetést, de az angyalföldiek az utolsó félórában fordítani tudtak, így az élről várhatják a tavaszi idényt. A Mezőkövesd ellen is eredményes volt a góllövőlistát vezető Remili Mohamed, aki az ősz folyamán 14 alkalommal talált az ellenfelek hálójába. A 29 éves támadó a Rangadó.hu megkeresésére értékelte a szombati találkozót, és a mögöttünk álló félszezont.

– Nehéz meccset játszottunk a Mezőkövesd otthonában. Már a mérkőzés előtt is tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, és egy nagyon fontos összecsapást tudtunk megnyerni. Éreztük, hogy nagyon jó csapatot győztünk le, és úgy gondolom, nagy fegyvertény Mezőkövesden nyerni. Voltak holtpontok, amelyekből nagyon jól jöttünk ki, gondolok a büntetőre és a hazai csapat egy-nullnál kihagyott komoly helyzeteire. Ezekből merítettünk erőt, csapategységben nagyot alakítottunk és nagy erőket mozgósítottunk a fordításért. Nagy volt az öröm a találkozó után – mesélte Remili Mohamed.

– Hogyan értékeli a Vasas őszi szereplését?
– Ha azt nézzük, hogy az első helyen telelünk, akkor pozitívnak mondható az ősz, de sajnos voltak olyan mérkőzéseink, főleg hazai pályán, amelyeken nagyon könnyen hullajtottunk el pontokat. Azt gondolom, az öt vereség nagyon sok, de persze nem vagyunk elégedetlenek. Sokat kell még fejlődnünk a játék minden elemében, és erre a téli felkészülés kiváló lesz.

– Tizennégy találattal vezeti a góllövőlistát. Elégedett a saját teljesítményével?
– Úgy érzem, hogy tudtam segíteni a csapatnak gólokkal és gólpasszokkal is, de én sem vagyok mindig elégedett. Voltak olyan periódusok, amikor annyira nem ment a játék, például volt olyan hat meccs, amikor nem rúgtam gólt. Ez mély nyomott hagyott bennem, hiszen akkor a csapatnak sem ment. De persze ha azt veszem, hogy a többi mérkőzésen tizennégy gólig jutottam, akkor pozitív őszt zártam.

– El is mentek a téli pihenőjükre vagy vannak még levezető edzések?
– Igen, december tizedikéig még edzünk, hogy télen ne hagyjunk ki sokat. Elég korán befejeztük a szezont, és a vezetőedző érhető módon nem szerette volna a sok kihagyást, így egy hónap szünet lesz majd. Próbálunk felkészülni a téli alapozásra, és természetesen szinten tartani magunkat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik