NB II

Nyolc gól volt a nyitómeccsen

A Vasas 6-2-re nyert a Csákvár otthonában az NB II 13. fordulójában; Remili mesterhármast ért el.
NB II, 13. forduló
Aqvital FC Csákvár – Vasas FC 2-6 (0-4)
Csákvár, 700 néző. Játékvezető: Oláh G.
Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Dulló, Sötét, Hajdú S. – Domján, Kocsis G., Molnár Cs. (Imrik, a szünetben), Varga Z. (Barcsay, a szünetben) – Mihály D. (Nyilasi, 78.), Gajdos Zs. Edző: Toldi Gábor
Vasas: Hermány – Preklet, Tamás L., Grúz, Görgényi – Gál M., Lázok (Hajdú N., 70.), Berecz – Nagy D. (Menyhárt, a szünetben), Ferenczi I. (Nagy T., 75.), Remili. Edző: Szanyó Károly
Gólszerzők: Gajdos Zs. (60.), Imrik (tizenegyesből 65.), illetve Remili (8., 11., 38.), Ferenczi I. (45., 72. – az elsőt tizenegyesből), Hajdú N. (83.)
Kiállítva: Görgényi (65.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A feljutásra pályázó Vasas a kiesés ellen küzdő Csákvár otthonába látogatott az NB II 13. fordulójának zárómeccsén.

A nyolcadik percben Nagy Dániel passzát Ferenczi István átlépte, a hosszú oldalon érkező Remili pedig kapásból a hálóba lőtt (0-1). Három perccel később Remili és Ferenczi kényszerítője után előbbi a tizenegyes-pontról megszerezte az angyalföldiek, illetve saját maga második gólját (0-2). A 38. percben egy hazai labdavesztés után Nagy Dániel pontos beívelését Remili könnyedén fejelte a kapu közepébe (0-3). A szünet előtt Nagy Dániel beadását Ambrus középen elvétette, majd akasztotta Remilit. A jogos tizenegyest Ferenczi a kapu közepébe lőtte (0-4). Kimondottan jól kezdte a meccset a Csákvár, de játékosai az első Vasas-góltól teljesen elbizonytalanodtak, védekezésben és támadásban sem közelítették meg valós tudásukat.

A hatvanadik percben Imrik beívelését középen Gajdos Zsolt továbbította a hálóba (1-4). Öt perccel később Görgényi buktatta Ambrust a tizenhatoson belül, a játékvezető ezúttal is befújta a jogos tizenegyest. Mivel Görgényi folyamatosan reklamált, egy perc alatt két sárga lapot kapott, és a másodikkal együtt egy pirosat is. A büntetőből Imrik László magabiztosan a bal alsó sarokba helyezett (2-4). A 72. percben a kitámadó hazai védelmet remekül kontrázta meg a Vasas: Remili önzetlen átadását Ferenczi helyezte az üres kapuba (2-5). A 83. percben újabb csákvári labdavesztést követően Hajdú Norbert lőtt a kapuba (2-6) – tudósított a Csákvár honlapja.

A 13. forduló további programja

November 8. szombat

13.30: Szeged 2011-Grosics Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre FC, helyszín: Gyula

13.30: Szigetszentmiklósi TK-Erima – Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC

13.30: Cegléd VSE – FC Ajka

13.30: Soroksár SC – Kaposvári Rákóczi

13.30: FGSZ Siófok – Mezőkövesd-Zsóry FC

15 óra: Zalaegerszegi TE FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

16 óra: Soproni VSE-GYSEV – Gyirmót FC

Olvasói sztorik