NB II

Megtisztelő a tulajdonos kívánsága

A klubigazgatónak felkért Kocsárdi Gergely szerint pozitív korszak következhet a ZTE életében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A múlt héten jelentették be, hogy a Pharos ’95 Sportpályaépítő Kft. részére értékesítették a ZTE FC Zrt. részvényeit, így a dunavarsányi székhelyű cég lett az NB II-es zalai csapat főtulajdonosa. Végh Gábor ügyvezetője elmondta: a várossal szorosan együttműködve szeretnék elérni, hogy a Zalaegerszeg minél hamarabb újra az élvonalban szerepeljen, és a csapat újjáépítéséhez az egykori legendás játékost, Kocsárdi Gergelyt nevezné ki klubigazgatónak. A Rangadó.hu megkereste a korábbi csapatkapitányt, aki elárulta, hogy hivatalos bejelentés a hétvégén várható az üggyel kapcsolatosan.

– Szó van erről is, az új tulajdonosnak ez a kívánsága – erősítette meg Kocsárdi Gergely. – A szombati meccs előtt lesz a részvénytársaság közgyűlése, és utána várható hivatalos bejelentés. Nagyon megtisztelő ez számomra, az új tulajdonos már korábban megkeresett és elég pozitív képet vázolt fel elém a jövőt tekintve. Úgy látom, hogy végre olyan időszak következhet, amikor kicsit már a jövőre vonatkozóan tudunk tervezni, és ez mindenképpen pozitív.

– Ha megtörténik a bejelentés, mikor kezdheti a munkát?
– Tulajdonképpen a kinevezés után egyből, de szerintem teljes mellszélességgel majd június elsejétől tudom magamat belevetni a munkába, mert nekem is vannak korábbi munkáim az utánpótlásnál, valamint különböző dolgaim, amelyeket le kell zárnom. Ennek vannak még olyan feltételei a stáb kialakításában is, amihez kell egy kis idő.

– A jövőbeli feladatairól is biztosan egyeztetett már a tulajdonossal…
– Természetesen tájékozódtam én is, illetve egyeztettünk a kollégákkal. A feladatok, munkakörök kialakítása és felosztása egy fontos feladat lesz, és folyamatosan zajlanak a beszélgetések ezekkel kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik