NB II

Angyalföldi megmentője lesz a PMFC-nek?

A Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa, György Tamás léphet a kivonuló Matyi Dezső helyére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök este megtartotta hagyományos szurkolói ankétját a Vasas. A másodosztályú klub régi-új ügyvezetője, Vancsa Miklós elmondta, hogy jó a kapcsolatuk az akadémiával, az együttműködés folytatódik, de nem szerencsés, hogy két jogi társaság kezében van a klub és a VKLA. Persze, ha a többségi tulajdonos nem akarja eladni, akkor nem lehet erőltetni. Vida Máté és Berecz Zsombor megvétele elő van készítve.

Elhangzott, hogy Matyi Dezső kivonulása után a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa, György Tamás lehet a PMFC új tulajdonosa, de Vancsa nem tudja, hogy a pécsi szerepvállalás mennyiben érintené az akadémiát, és esetleg néhány fiatal játékos távozását.

A Jámbor János, Vancsa Miklós páros erősen gondolkozik, hogy többségi tulajdont szerezzen a Vasas FC Kft-ben, hiszen jelenleg az MLSZ tulajdonosi ülésen sem vehetnek részt.

A korábbi csapatkapitányról, a Sopronba igazoló Katona Mátéról az ügyvezető elmondta, hogy nem jelent meg az edzésen, amikor hívták. Meglepődött, hogy Pécsett volt próbajátékon. Azt érezte, hogy a játékos nem volt tisztában a saját képességével, hiszen nyolc hónapig nem edzett. Pénteken egymás tenyerébe csaptak, majd vasárnap telefonált, hogy nem tud menni az edzőtáborba, mert máshova igazolt, tehát nem volt egyenes. Vancsa kijelentette, hogy amíg ő lesz az ügyvezető, addig Katona Máté nem lesz játékos a Vasasnál.

Gál Mátyásról és Engel Alexről elhangzott, hogy a DVSC tulajdonosa, Szima Gábor nyitott arra, hogy nyártól is maradjanak Angyalföldön.

Vancsa elmondta azt is, hogy ha a szabályok majd lehetőséget adnak rá, akkor a hiányposztra hoznak majd egy olyan külföldit, aki ingyen igazolható.

Jelenleg négy kapusa van az együttesnek, egyikükről, Hermány Bencéről elmondták, hogy már most kölcsön akarták adni, de nem jött össze, ám nyáron egy évre mindenképp kölcsönadnák – írja a Vasas Facebook-oldala.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik