NB II

Tovább épül a Vasas

A Ferencváros játékosa, Grúz Tamás tavasszal kölcsönben Angyalföldön futballozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A téli átigazolási időszak egyik legaktívabb klubja a tulajdonosváltáson átesett Vasas volt. A német befektető távozása után ismét Jámbor János és Vancsa Miklós vette kézbe az angyalföldi csapatot, és minden jel arra utal, hogy teljesen más ösvényen kívánnak haladni.

A Vasas több rutinos magyar futballistával erősítette meg a keretét, jó példa erre a 36 éves, korábbi NB II-es gólkirály Ferenczi István érkezése is. Most ismét olyan játékost szerződtettek, aki megjárta a Ferencvárost a 28 éves védő, Grúz Tamás személyében. Papíron még mindig az FTC játékosa, így tavasszal kölcsönben futballozik Angyalföldön, de nyáron akár hosszabb távú együttműködés is létrejöhet. A Rangadó.hu megkeresésére Grúz Tamás elmondta, hogy szívesen maradna a Vasasnál a kölcsönszerződés lejárta után is.

– A felkészülési időszak elején jeleztem a szolnoki vezetőségnek, hogy nem érzem jól magam a csapatnál, és mindenképpen váltani szeretnék. Valamiért nem volt meg a kémia, és a családnak sem tetszett a környezet – mondta a 28 éves védő.

Egyelőre tehát csak fél évre érkezett Grúz Tamás a Vasas, de már előretekint, és a jelek szerint a fővárosban képzeli el a jövőjét.

– Fél évre érkeztem kölcsönbe, de úgy néz ki, hogy hosszabb távon is megtaláltam a számításaimat a Vasasnál. Nagyon jó közösség van itt kialakulóban, zömmel jó képességű, fiatal játékosokkal. Mellette van néhány rutinos futballista is, akik segíteni tudnak a rutinjukkal. Úgy érzem, jó csapatunk lesz tavasszal.

Mivel a Vasasnak nem sikerült jól az őszi szezon az NB II-ben, úgy tűnik, a klubnál már a közvetkező szezonra építkeznek, amikor a feljutás is reális cél lehet majd.

– Konkrét célokról még nem beszéltünk a vezetőséggel, de úgy érzem, nagyon sokra hivatott ez a társaság. Meg kell próbálnunk minden mérkőzést megnyerni, és majd kiderül, hogy tavasszal ez mire lesz elég – mondta végül Grúz Tamás.

Olvasói sztorik