NB II

Grúz Tamás mégis Szolnokon marad

A Ferencvárostól kölcsönben lévő védő szeretne a másodosztály élmezőnyében végezni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu a múlt héten arról írt, hogy egyre kevesebb esély mutatkozik a tavasszal kölcsönben Szolnokon szereplő ferencvárosi Grúz Tamás maradására. Információnk szerint még nem született megegyezés a két klub között a 27 éves védő újabb kölcsönadásával kapcsolatban, illetve a labdarúgó is inkább újra az NB I-ben játszana. A szolnokiak hétfőn 1-1-es döntetlent játszottak Telkiben az izraeli Hapoel Acre elleni felkészülési mérkőzésen, amelyen pályára lépett Grúz is. Ismét megkerestük a játékost, aki érdeklődésünkre elmondta, valószínűleg mégis Szolnokon folytatja pályafutását.

– Alakulnak a dolgok, de nincs még teljesen egyezség a Szolnok és a Fradi között. De több mint valószínű szerintem, hogy itt maradok – magyarázta Grúz Tamás. – Úgy fest a dolog, hogy a következő szezonban is Szolnokon futballozom. Hétfőn lejátszottuk első edzőmeccsünket is, egy első osztályú izraeli csapat ellen léptünk pályára. Azt mondhatom, hogy jól játszottunk, úgy érzem, hogy első találkozónak tökéletes volt. Az előttünk álló szezonban mindenképpen az élmezőnyben szeretnék végezni a csapattal, persze ha itt maradok – mesélte Grúz Tamás.

A hétfői tesztmeccsen bizonyítási lehetőséget kapott két próbajátékos: a felcsúti Puskás Akadémián nevelkedett, az elmúlt évet a Vasas II-nél töltő Papizsanszkij Artúr, valamint a salgótarjániak tehetséges fiatalja, Katona Bence.

Olvasói sztorik