Hírek

Csak az aláírás hiányzik

Grúz Tamás minden bizonnyal Szolnokon, Németh Gábor pedig Pakson folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, az NB II Keleti-csoportjának utolsó helyén álló Szolnoki MÁV FC régi-új trénere, a korábbi paksi sikeredző, Kis Károly négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtökön Grúz Tamás (FTC), Mundi Roland (Vasas), Pokorni Péter (Paks) és Sipeki István (Paks) személyében. A Ferencvárostól esetlegesen kölcsönbe érkező Grúz távozását a fővárosiak azonban cáfolták, illetve az érintett játékos még Kis Károly bejelentése előtt azt nyilatkozta honlapunknak, hogy még tárgyal zöld-fehérek vezetőivel. A Rangadó.hu ismét megkereste a védőt, aki sejtelmesen válaszolt arra a kérdésre, hogy valóban Szolnokon folytatja-e pályafutását.

– Még semmi sem fix, nem tudok semmi biztosat mondani. Nincs aláírva még semmi, a menedzserem tárgyal a szolnokiakkal – mondta a 27 éves védő.

Megkerestük a labdarúgó ügynökét is, aki elárulta, hogy valóban nincs még aláírt kontraktus, de nagy valószínűséggel Szolnokon folytatja Grúz Tamás.

– Grúz esetében előrehaladottak a tárgyalások, mindenben megegyeztünk a klubbal, csak aláírás nincs még, de minden bizonnyal Szolnokon folytatja – mondta a Rangadó érdeklődésére Paunoch Péter.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az OTP Bank Ligában szereplő MVM Paks együttese a téli átigazolás folyamán mindenképpen kapust szeretne igazolni, és az elsőszámú kiszemelt a 37 éves Németh Gábor, aki már több élvonalbeli klubnál is bizonyított, Kecskeméten például együtt dolgozott a jelenlegi vezetőedzővel, Tomiszlav Sziviccsel. A paksi klub már decemberben megkörnyékezte a hálóőrt, a játékos menedzserétől pedig megtudtuk, hogy nagyon közel a megegyezés a két fél között.

– Németh Gábor kapcsán annyit tudok mondani, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Paks együttesével, közel állunk az aláírt szerződéshez – árulta el Paunoch Péter.

A Békéscsaba csapatától távozó Kiss Zoltán ügyében semmilyen fejleményről nem tudott beszámolni a menedzser, neki egyelőre nincs új klubja.

Olvasói sztorik