Hírek

Bajner Bálint a Dortmund első csapatánál!

A 22 éves magyar támadó a német bajnokcsapat első keretével utazik edzőtáborozni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bajner Bálint eddig a német Borussia Dortmund második csapatában szerepelt, de szombaton csatlakozik a német bajnokcsapat Spanyolországba utazó szűk keretéhez! A szombathelyi születésű csatár megfordult korábban az olasz Sulmona Calcio, a Budapest Honvéd és a román Liberty Salonta csapataiban is, illetve az angol West Ham United utánpótlás-együttesében is szerepelt.

A Dortmundhoz tavaly nyáron érkező labdarúgó ebben az idényben nyolc mérkőzésen lépett pályára a német harmadosztályban, négy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, remek teljesítményének köszönhetően a klub decemberben meghosszabbította a szerződését egy évvel, 2014-ig. A 22 éves támadó menedzsere, Paunoch Péter a Rangadó.hu érdeklődésére azt is elárulta, hogy Bajner az egyetlen játékos a második csapattól, aki holnap elutazik a szűk kerettel.

– Örömteli hír, hogy Bajner Bálint szombaton csatlakozik a Borrusia Dortmund szűk keretéhez, és együtt utazik a sztárokkal a gárda spanyolországi edzőtáborába – kezdte Paunoch Péter. – Fontos információ, hogy Bajner az egyetlen a harmadosztályú csapat játékosai közül, akire Jürgen Klopp számít a Bajnokok Ligájában is vitézkedő együttesnél.

Olvasói sztorik