Hírek

Magyar csatár a német bajnoknál

Bajner Bálintot személyesen hívta meg Jürgen Klopp a Borussia Dortmund első csapatához.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Borussia Dortmund második csapatának légiósa, Bajner Bálint ezen a héten az első kerettel tréningezik. A 21 éves csatár a hatharom.hu-nak elmondta, Jürgen Klopp vezetőedző egyedül őt hívta meg az első csapat edzéseire.

– Kedden délelőttönként az első és a második csapat egy helyen edz a konditeremben – mesélte a fiatal magyar támadó. – Jürgen Klopp szólt nekem, hogy délután jelentkezzem edzésre az első csapatnál, és több mint valószínű, hogy egész héten velük gyakorolok. Egyedül engem hívott a második csapatból. Nagyon meglepődtem, bízom benne, hogy felhívom magamra a figyelmet az edzéseken, és akár valami meglepetés is történhet. Péntekig szól ez a lehetőség, akkor, a kerethirdetésnél dől el, kikre számít Jürgen Klopp az első csapatban. A második együttes kapitánya odajött hozzám, és gratulált, majd sorban a többiek is. A csapatkapitányunk azt mondta, hogy az eddigi hat meccsen mutatott teljesítményem miatt kaptam ezt a lehetőséget. Szerencsére jól alakulnak a dolgaim, végigjátszottam mind a hat találkozót. Többször előfordult, hogy Jürgen Klopp kiküldte hozzánk a másodedzőjét, valaki mindig figyelemmel kísérte a mérkőzéseinket.

A Honvéd korábbi futballistája szeptemberben szerződött a német bajnok Borussia Dortmund tartalékcsapatához, ahol eddig három gólt szerzett és az előkészítésben is jeleskedett. Vasárnap a Heidenheim elleni 2-1-es győzelemmel végződött harmadosztályú bajnokin gólt lőtt, a nyertes találatnál pedig ő adta a gólpasszt.

Olvasói sztorik