Hírek

Siófokon nem kellett, Dortmundban igen?

Bajner Bálintot szerződtetni szeretné a német Borussia Dortmund, már szerződést is ajánlottak neki.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bajner Bálint néhány napja a Borussia Dortmund edzéseit látogatja. A magyar támadó már edzőmérkőzésen pályára is lépett a németek második csapatában, Al Arabi elleni 2-0-s sikerből a magyar csatár góllal vette ki a részét, a második félidőben ő állította be a végeredményt.

A hatharom.hu úgy tudja, a szakmai stáb kifejezetten elégedett volt a teljesítményével, és a tesztjei is jól sikerültek, így már meg is kapta a német bajnokcsapat szerződéstervezetét. Ha minden a tervek szerint alakul, egy-két napon belül aláírhat, és a hétvégi, Unterhaching elleni harmadosztályú bajnoki mérkőzésen pályára is léphet a második csapatban.

A 21 éves játékos a Sopron színeiben bemutatkozott az NB I-ben. Később légiósként szerepelt a román Liberty Oradeánál, és az angol West Ham Unitednél is, ahonnan 2009-ben tért haza Kispestre. A Honvédban két év alatt mindössze 25 meccsen jutott szóhoz, ezeken hét gólt szerzett. Legutóbb az olasz negyedosztályban szereplő Sulmona Calcio játékosa volt, nyáron pedig Debrecenben és Siófokon vett részt próbajátékon.

Olvasói sztorik