NB I

Szorgalmasan frissíti keretét a Siófok

Bajner Bálint, Simonfalvi Gábor és Balog Marcell is érkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő óta készül a július végén esedékes bajnoki rajtra az előző szezon kilencedik helyezettje, az FGSZ Siófok. Az alapozás során történtek változások a keretben, és vélhetően még nincs vége ennek a folyamatnak – írja a klub honlapja.

Simon Attila Paksra távozott, és a kölcsönjátékosok közül többen visszatértek anyaegyesületükbe: Heffler Norbert, Nagy István (Paks), Huszák Tamás (Debrecen), Haraszti Zsolt (Videoton). Milinte Árpád is távozott, elsősorban NB II-es ajánlatai vannak. A kameruni Eugene Fomumbod hazautazott, és a több játéklehetőség reményében másik csapatot fog keresni. Bizonytalan Ladislav Rybansky (Ribánszki László), és az újpesti kölcsönjátékos, Egerszegi Tamás sorsa. Utóbbi számára a fővárosban indult a szezon, de még tárgyalások várhatók mindkettőjükkel a folytatást illetően. Melczer Vilmos meghosszabbította szerződését egy évvel, Pál Szabolcs és Fejes András szintén a Siófok színeiben szerepel majd.

Az érkezőkről: Gál András az MTK-tól egy évre kötelezte el magát, és jó esély van rá, hogy a Balaton-partiaknál folytatja pályafutását Bajner Bálint is, aki korábban a Honvédban, majd Olaszországban játszott. A csapattal edz mellettük Windecker József, Kiss Máté és Molnár Tibor (Győr), Balog Marcell (Kecskemét), Simonfalvi Gábor (PMFC). Sorsukról a későbbiek folyamán dönt a vezetőség.

A csapat a felkészülés során meccselni fog a horvát HNK Cibalia és az NK Zagreb ellen Muraszentmártonban, valamint Szlovákiában a Zlate Moravce és a DAC 1904 ellen. A külföldi együttesek mellett három magyar ellenfél is lesz, a Veszprém, az Ajka és a Zalaegerszeg.

Olvasói sztorik