NB I

Paksra szerződik Simon Attila

Simon Attila személyében megvan az MVM Paks első nyári igazolása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 29 éves támadó mindenben megegyezett a paksi vezetőkkel, jövő héten pedig alá is írja kétéves szerződését – írja a teol.hu.

A korábban Újpesten, Zalaegerszegen, Diósgyőrben és Kecskeméten is megforduló csatár a legutóbbi idényben a Siófok együttesében szerepelt, 13 meccsen tavasszal hét gólt szerzett. Összesen 143 meccsen élvonalbeli találkozón lépett pályára, és 43 alkalommal volt eredményes.

A csatárnak még nincs aláírt szerződése, várhatóan a jövő héten véglegesíti a kétéves megállapodást. A játékos azt nyilatkozta, hogy nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, mivel Siófokon nagyon jó társaság és szakmai stáb jött össze, de több érv is a váltás mellett szólt. Egyrészt szakmai, másrészt anyagi vonzata is van a dolgoknak.

Simon Attilának lejárt a szerződése Siófokon, a klub megtette az ajánlatát, ám a paksiakkal nem tudott versenyezni. Mint ismert, Haraszti Zsolt a Videotonnál folytatja, és Melczer Vilmos távozásának is nagy a valószínűsége. Ugyanakkor Nyári Tibor, Fehér Zsolt és Lengyel Dániel a következő szezonban is a balatoniaknál játszik.

Olvasói sztorik