Hírek

Bajner aláírt a Borussia Dortmundhoz

Bajner Bálint egyéves szerződést írt alá a német bajnok és kupagyőztes Borussia Dortmundhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint arról már beszámoltunk, Bajner Bálinttal kifejezetten elégedett volt a német Boussia Dortmund szakmai stábja. A fiatal magyar támadó a harmadosztályban szereplő második csapattal készült. A tesztjei jól sikerültek, és a vegyes csapat edzőmérkőzésén – amit az első keret vezetőedzője, Jürgen Klopp is figyelemmel kísért – gólt szerzett. A játékosnak hétfőn szerződést ajánlott a német bajnok és kupagyőztes, amit alá is írt.

A hatharom.hu úgy tudja, a szerződés egy évre szól, de opciós joga van a klubnak a hosszabbításra. A játékosra olyannyira számítanak, hogy a hétvégi Unterhaching elleni harmadosztályú bajnoki mérkőzésig már nem is jön haza, hanem a csapattal együtt csütörtökön Münchenbe utazik.

A 22. életévét novemberben betöltő Bajner Bálint a Sopron színeiben bemutatkozott az NB I-ben. Később légiósként a román Liberty Oradeánál és az angol West Ham Unitednél is szerepelt. 2009-ben tért haza Kispestre, ahol két év alatt mindössze 25 meccsen jutott szóhoz, ezeken hét gólt szerzett. Legutóbb az olasz negyedosztályban szereplő Sulmona Calcio játékosa volt, majd Debrecenben és Siófokon is volt próbajátékon, de egyik klubnál sem kapott szerződést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik