NB II

Kettőt igazolt a Szolnok

Máté János és Zvara Dávid érkezett, Gyagya Attila és Busai Attila távozott. De mi lesz Grúz Tamással?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A téli szünetben jelentős erősítést hajtott végre a Szolnoki MÁV FC, ennek, és a győztes osztályozónak köszönhetően végül bennmaradt a másodosztályban. A klub honlapján azt írják, hogy a tavasszal eredményesen szerepelt csapat gerincét együtt kívánták tartani, illetve tovább erősíteni.

Távozott Gyagya Attila és Tamási Gábor, akiknek a kölcsönadása lejárt, és visszatértek Kecskemétre, illetve Paksra. A továbbiakban nem Szolnokon folytatja pályafutását a tavasszal egyetlen percet sem játszó Kocsis Dávid és Urbán-Szabó Viktor. Távozott a házi gólkirály Busai Attila is, aki szintén kölcsönjátékos volt, és most a Ferencváros igényt tart rá, pedig a szolnokiak is szerették volna megtartani.

Érkezett Máté János. A 23 éves csatár legutóbb Siófokon szerepelt, de előtte a Ferencváros, illetve a Puskás Akadémia labdarúgója volt. Felcsúti színekben az NB II Nyugati-csoportjának gólkirályi címét is megszerezte, 17 találattal.

Szolnokon folytatja pályafutását Zvara Dávid is. A 19 éves középpályás Egerből érkezett, ahol tavasszal bemutatkozott az élvonalban. Négy paksi kölcsönjátékos végleg a MÁV FC kötelékébe került: Bohner Roland, Nagy István, Pokorni Péter és Vári Barnabás.

Sipeki István télen érkezett, szintén Paksról kölcsönben, az ő szerződése lejárt az élvonalbeli klubnál, de ő is marad Szolnokon, akárcsak a pécsi próbajátékról visszatérő Szepessy Róbert.

A cikk nem tesz említést a ferencvárosi kölcsönjátékosról, Grúz Tamásról, akivel kapcsolatban több helyen megjelent, hogy marad Szolnokon, a Rangadó.hu viszont úgy értesült, hogy erre kevés esély van, mert az élvonalból is keresik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik