NB II

Ausztrália után a Vasasban

Nagy Tamás másfél éves szerződést kötött az angyalföldi csapattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas FC másfél éves szerződést kötött egykori játékosával, Nagy Tamással – mondta a klub Facebook-oldalán Vancsa Miklós ügyvezető.

Nagy Tamás január 20. óta készült a másodosztályú csapattal. Az elmúlt három hétben több felkészülési mérkőzésen is bizonyítási lehetőséget kapott Szanyó Károly vezetőedzőtől, amelyekkel élni tudott.

A 26 éves támadó középpályás eddig összesen 35 mérkőzést játszott az élvonalban, amelyeken három gólt szerzett. A Vasast a 2006–2007-es NB I-es idényben erősítette, 17 mérkőzésen játszott, összesen 659 percet, és két gólt szerzett.

A Vác csapatában sajátította el a labdarúgás alapjait, 18 évesen profi szerződést kapott a másodosztályú klubtól, ahol 16 meccsen három gólt szerzett. Majd játszott Pápán, Diósgyőrben, a Kaposvölgyében, ismét Vácott, a REAC-ban és Siófokon. Legutóbb Ausztráliában focizott négy hónapot.

Nagy Tamás a Vasas hatodik új szerzeménye Ferenczi István, Menyhárt Attila, Remili Mohamed, Tamás László és Piller József után.

Vancsa Miklós megerősítette, hogy a következő három hétben még várható néhány igazolás, illetve a jövő héten néhány igazolt játékossal szerződést bontanak, illetve kiderül az is, kiket fognak kölcsönadni.

Mint ismeretes, Izing Martin térde megsérült csütörtökön, a Dunaszerdahely elleni mérkőzésen, miután leragadt lába, és kifordult a térde. Vancsa Miklós elmondta: a bajban szerencse, hogy a térdszalagjai nem károsodtak, de porcleválás történt. Pénteken már sikeresen meg is műtötték a térdét, várhatóan három hét múlva kezdheti el a mozgást, és akár már a második bajnokin rendelkezésre állhat.

Olvasói sztorik