NB II

Pál Dávid is aláírt

A húszéves, utánpótlás-válogatott játékos megkötötte szerződését, amely két és fél évre szól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pál Dávid szülővárosában, Nagykanizsán kezdte pályafutását, majd 2007-ben felfigyelt rá a Zalaegerszeg, és leigazolta. 17 évesen kötötte első profi szerződését, amely tavaly december 31-én lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált.

Menedzsere javaslatára került a Vasashoz január elején próbajátékra, amelyen meggyőzte a szakmai stábot kiváló képességeiről, a felkínált két és fél éves szerződést pedig elfogadta, és pénteken aláírta.

A ZTE csapatában az NB I-ben nyolc, az NB II-ben pedig hét meccsen lépett pályára. Az elmúlt négy évben végigjárta az összes utánpótlás-válogatottat, csaknem húsz alkalommal ölthette magára a címeres mezt. Tagja volt az elitkörbe jutott csapatnak is. Posztja kezdetben szélső középpályás volt, majd két éve kipróbálták a jobbhátvéd helyén, és azóta ott ragadt.

Pál Dávid elmondta, hogy amikor a Vasashoz került, mindenki ismeretlen és új volt számára, de úgy érzi, az elmúlt négy hétben társai befogadták, jól érzi magát ebben a közösségben. Meggyőződése, hogy egy erős csapat formálódik most Angyalföldön. Erősségei: a fizikai állóképessége, a nagy futóteljesítménye és a pontos beadásai. Célja, hogy minél többet szerepeljen a Vasas csapatában, amellyel mielőbb szeretne visszakerülni az NB I-be – írja a másodosztályú klub honlapja.

Olvasói sztorik