NB II

Piller József visszatért

A 25 éves középpályás másfél évre elkötelezte magát régi-új csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Piller József 2015 nyaráig aláírta szerződését a Vasassal, így a baloldalon védőként és középpályásként is használható játékossal erősödött az NB II-es csapat – tájékoztatta a klub Facebook-oldalát Vancsa Miklós ügyvezető.

A ballábas játékos a Vasas nevelése, 2007. január 1-jén került fel a felnőtt csapathoz, ahol 2010 nyaráig 66 mérkőzésen játszott és két gólt szerzett. Azután fél évre a Siófok csapatához került kölcsönbe, majd ismét visszatért Angyalföldre.

2011 nyarán a holland másodosztályú SC Veendam játékosa lett, majd hazatérve 2012 márciusától az Egerhez igazolt, ahol 2013. június végén járt le a szerződése. Eddig összesen 81 hazai bajnoki mérkőzést játszott (ebből három másodosztályút). Piller József szabadon igazolható volt.

Ő az ötödik újonnan igazolt játékosa a Vasasnak, hiszen az elmúlt másfél hétben szerződést kötöttek Ferenczi Istvánnal, Menyhárt Attilával, Remili Mohameddel és Tamás Lászlóval, illetve Görgényi Dáviddal hosszabbítottak.

Vancsa Miklós megerősítette, hogy a következő napokban újabb szerződéskötések várhatók, másrészt a játékoskeretet érintő egyéb bejelentések is lesznek.

Olvasói sztorik