NB II

Távozott a ZTE csapatkapitánya

Máté Péter szerződését saját kérésére bontotta fel az anyagi gondokkal küszködő NB II-es klub.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Felbontotta csapatkapitánya, Máté Péter szerződését az NB II-ben szereplő ZTE FC. A 34 éves középpályás – féléves kaposvári kitérővel – hét évet húzott le Zalaegerszegen, és az utóbbi időben már korántsem csak a játékra kellett koncentrálnia. Mióta fokozódtak az anyagi gondok, ő volt az összekötő a csapat és a klubvezetés, illetve a sajtó között.

Ősszel csak nyolc bajnoki mérkőzésen lépett pályára, hatszor kezdőként. A Rangadó.hu értesülése szerint ő maga kérte a szerződésbontást, amit a klubvezetést korrekt hozzáállással elfogadott.

Szintén felbontották Kulcsár Kornél kölcsönszerződését, akit a Haladás adott kölcsön Zalaegerszegre. A fiatal játékos azonban nem tér vissza Szombathelyre, mert az NB II-ből érdeklődnek iránta.

Szafet Jahics, Buzás Viktor és Vayer Gábor után megvan a Zete negyedik és ötödik biztos távozója, de Vágó Levente, Pál Dávid, Darko Pavicsevics és Holdampf Gergő maradása sem biztos, tehát nagyon úgy tűnik, hogy nagy vonalakban sem sikerül együtt tartania a vezetőségnek az őszi keretet.

Olvasói sztorik