Hírek

Városi segítséggel pénzhez jut a ZTE

Talán még a karácsonyi ünnepek előtt hozzájuthatnak elmaradt fizetésük egy részéhez az NB II-es klub játékosai.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint hosszú hónapok után végre fellélegezhetnek az NB II-es Zalaegerszeg játékosai, mert pénzhez jut a klub. Csütörtökön a megyei jogú városi közgyűlése úgy döntött, hogy húszmillió forinttal kisegíti a csapatot működtető gazdasági társaságot, ami azt jelenti, hogy hamarosan minden játékosnak ki tudnak fizetni egy-kéthavi elmaradt fizetést. Mivel Nagy Ferenc klubelnök külföldön tartózkodik, Dézsi Attila ügyvezetőt kértük, hogy erősítse meg információinkat.

– A testületi ülésen a mai nap folyamán úgy döntöttek, hogy támogatást adnak a klub részére, így rendezni tudjuk az elmaradásokat. Személyesen nem vettem részt a közgyűlésen, de nekem is húszmillió forintról van tudomásom. Nagyon szeretnénk, hogy ez már karácsony előtt eljusson a játékosokhoz, mindent elkövetünk, hogy így legyen – mondta Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője.

Az NB II-es csapattól eddig csak a szlovén kapus, Safet Jahics távozott az elmaradt fizetések miatt. Dézsi Attilától megtudtuk, hogy eddig senki mástól nem kaptak értesítést, hogy távozni akarna, és remélik, hogy nem is lesznek többen, akik elhagyják a klubot.

Olvasói sztorik