NB II

A ZTE elnöke nem mond semmit

A játékosok kérdeztek, de választ és pénzt sem kaptak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Továbbra sincs megoldás a ZTE FC anyagi gondjaira, miközben a csapat készül a szombati, Kozármisleny elleni őszi zárómérkőzésre. Szerdán a csapat az elnöktől kért tájékoztatást.

Hetek óta nincs előrelépés a ZTE anyagi helyzetét illetően, s szerdán sem lettek okosabbak a játékosok. Máté Péter csapatkapitány azt kérte Nagy Ferenc elnöktől, hogy tájékoztassa őket, lát-e megoldást a lassan negyedik hónapja tartó fizetésképtelenségre. Sok konkrétummal nem gazdagodtak. Ugyanott tartanak a játékosok, mint egy hónappal ezelőtt – nem tudják mi lesz velük és a csapattal.

– Kértem az elnök urat, hogy mondjon valamit, s ne a sajtóból értesüljünk a dolgokról, de konkrét választ nem kaptunk a megoldásra – mondta a zaol.hu oldalon Máté Péter. – Pedig itt a szombati mérkőzés, s nem tudjuk, mi lesz utána. Most már tényleg van, akit lassan a kitesznek az albérletéből, vagy ott van a brazil Frizoni, aki pénz nélkül nem tudja, hogyan utazik haza. Ugyanakkor bízunk abban, amit az elnök úr mondott, hogy a háttérben alakulnak a dolgok, de túl sok már a bizonytalanság. Az viszont biztos, hogy a Kozármisleny elleni szombati meccset idehaza meg akarjuk és meg is fogjuk nyerni. Mindenki készül rá, hogy legalább a szurkolóktól szépen búcsúzzunk.

Nem túl biztató szavak ezek, ráadásul ott van a ZTE FC újabb büntetése (300 ezer forint), amit a korábbi szakvezető, Simon Antallal szembeni pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért szabott ki az MLSZ. Ha ez a helyzet sem változik, további büntetésekre számíthat a klub, végső esetben pontlevonásra is.

Olvasói sztorik