NB II

Az öltözőben aludtak a játékosok

Továbbra is késnek a fizetések az NB II-es Zalaegerszeg csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este a ZTE FC labdarúgói a stadion öltözőjében jöttek össze, többen ott is éjszakáztak. Az ok: a fizetések késése.

Legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert a ZTE az NB II-ben, szombaton pedig a Szolnoki MÁV vendége lesz. Különös módját választották a ráhangolódásnak a játékosok: a stadion öltözőjében töltötték a szerda esti órákat. Este kilenc óra után a teljes csapat együtt volt, ráadásul nyolcan az öltözőben is aludtak. A háttérben az áll, hogy továbbra is késnek a fizetések, immár két hónapja nem kapták meg a teljes összeget a játékosok, s van olyan, aki az albérleti díját sem tudta már kifizetni – írja a zaol.hu, ám az anyagiakkal kapcsolatos információkat a csapat tagjai közül senki nem erősítette meg. Lendvai Miklós edző is csak annyit mondott, hogy csapatösszetartás miatt vannak együtt a késő esti órákban.

Csütörtök reggel viszont már edzésre készülődött mindenki, hiszen arról szó sincs, hogy a játékosok sztrájkolnának.

– Megkérdeztem a csapatot, hogy mindenki vállalja-e az edzéseket, de senki sem jelezte, hogy ne venné fel a munkát. Továbbra is gőzerővel készülünk a Szolnok elleni szombati mérkőzésre – mondta Lendvai Miklós.

A ZTE FC jelenleg az NB II hatodik helyén áll, öt pontra a feljutást jelentő második helytől.

Olvasói sztorik