NB II

Meccs helyett esküvő

A Zalaegerszeg szombaton a Szigetszentmiklóst fogadja, de Bogunovics nem ér rá, mert nősül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II 15. fordulójában a ZTE FC szombaton 15 órától a Szigetszentmiklóst fogadja. Lendvai Miklós vezetőedző nagyon nehéz meccsre számít, de bízik a sikerben.

– Nehéz mérkőzés lesz, mert egy nagyon stabil csapat látogat hozzánk, és a pálya minősége sem lesz ideális – mondta a zaol.hu oldalon Lendvai Miklós. – Elképzelhető, hogy célfutballt láthat majd a közönség, amely során esetleg egy-egy gól dönthet. Remélem, játékosaim is átérzik ennek a találkozónak a fontosságát, hiszen a győzelemre nagyon nagy szükségünk volna.

A szombati mérkőzésen sárga lapos eltiltás miatt nem játszhat Babati Benjamin és Bernardo Frizoni, továbbá a harmincéves szerb védő, Milan Bogunovics sem, aki esküvője miatt hazautazott.

– Bogunovics már hónapokkal ezelőtt tervezte a házasságkötést, azonban akkor ez egyéb okok miatt eltolódott. A szezon elején viszont jelezte, hogy mostanra van időpontja, és ezt el kellett fogadnunk. Már csak amiatt is, mert egyike volt azon játékosoknak, akik a szezon során végig odatették magukat a csapat érdekében – mondta Lendvai Miklós.

A klubnál továbbra sincs megoldás az elmaradt bérek rendezésére, de a klub vezetői keresik a gyógyírt a problémákra. Nagy Ferenc elnök elmondta: szeretnének végleges megoldást találni, hogy a klub működésében a jövőben ne következzen be hasonló időszak. Amint elmondta, most is ezen dolgozik, és talán a napokban már több információval szolgálhat. Találkozott Gyutai Csaba polgármesterrel és a város vezetőivel is, hiszen a közöttük lévő megállapodás alapján tájékoztatnia kellett őket a kialakult helyzetről.

NB II, 15. forduló

November 23. szombat

13 óra: Békéscsaba 1912 Előre SE – Dunaújváros PASE

13 óra: Ceglédi VSE – Kisvárda SE

13 óra: Nyíregyháza Spartacus – Kozármisleny SE

13 óra: FC Tatabánya – Gyirmót FC

14 óra: Soproni VSE – FGSZ Siófok

15 óra: Zalaegerszegi TE FC – Szigetszentmiklósi TK-Erima

16 óra: Vasas FC – FC Ajka

November 24. vasárnap

13 óra: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szolnoki MÁV FC

Olvasói sztorik