NB II

Sztrájkolnak a játékosok?

Lejárt az újabb fizetési határidő a ZTE FC-nél, a játékosok türelmetlenek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Honlapunk információi szerint a zalaegerszegi játékosok délután átgondolták a bojkott ötletét, és úgy döntöttek, jobb, ha mégis edzenek… Próbáltuk elérni és szóra bírni Máté Péter csapatkapitányt, de a ZTE FC játékosai nem nyilatkozhatnak.

Korábban írtuk:

A Rangadó.hu értesülése szerint nem tartották meg az NB II-es Zalaegerszeg csapatának hétfői edzését. Lendvai Miklós edzőképző tanfolyamon vesz részt, de nem a vezetőedző távolléte miatt maradt el a gyakorlás, hiszen azt a segítője tartotta volna. A játékosok azért döntöttek így, mert ma sem kaptak fizetést. A közelmúltban már több határidőről lehetett hallani, a klubvezetők állítólag a mai napig kértek ismét haladékot, de mivel ezúttal sem érkezett utalás a labdarúgók számlájára, kihagyták az edzést.

A Rangadó.hu megkereste Nagy Ferenc klubelnököt, aki bízok benne, hogy a nehéz anyagi helyzet közepette egy-két napon belül pozitív fordulat következhet.

– Nem tudok ezzel kapcsoltban mit mondani, mert nem vagyok odahaza. Tárgyalok, ezért nincs napi információm – reagált az edzés elmaradásával kapcsolatos érdeklődésünkre Nagy Ferenc. – Egy-két napon belül eldől, milyen irányba került pont a dolog végére. Van megoldási lehetőség, de még nem fejeződtek be az egyeztetések. Remélem, a holnapi napon ez is megtörténhet, és akkor eldől, meg tudjuk-e oldani a gondokat, vagy továbbra is súlyos a helyzet.

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy a zalaegerszegi klub több játékosa is az öltözőben éjszakázott, egyrészt a fizetéselmaradás miatt demonstrálva, másrészt azért, mert nincs miből kifizetniük az albérletet. A Siófok elleni rangadó előtt azt nyilatkozták, hogy az őszi szezonból hátralévő meccseken biztosan pályára fognak lépni.

A ZTE FC a másodosztály tabellájának hatodik helyén áll, hét ponttal lemaradva a feljutást jelentő Dunaújvárostól. Az idei naptári évben a Kisvárda, a Szigetszentmiklós és a Kozármisleny vár még a zalaiakra, akik a Ligakupában is érdekeltek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik