NB II

Lendvai Miklós nem marad

A Zalaegerszeg megbízott edzőjének nincs A-licence, ezért végleges megoldás után kell nézni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu úgy tudja, hogy a Simon Antal menesztése után immár megbízott edzőként tevékenykedő Lendvai Miklós legfeljebb egy hónapig irányítja az NB II-es Zalaegerszeg csapatát, illetve addig, ameddig meg nem találják az utódját. Mivel nincs A-licence, az MLSZ csak ideiglenesen adott engedélyt a vezetőedzői szerepvállalására.

A vezetőknek tehát mindenképp meg kell találniuk a végleges megoldást. A Rangadó.hu értesülése szerint a helyi kötődéssel rendelkező Németh Imre lehet a befutó, aki jelenleg a szlovén Lendva edzője, korábban, nagyjából tíz éve pedig a Szentgotthárdot irányította az NB II-ben.

Amikor edzőkérdés van Zalaegerszegen, mindig felvetődik a bajnokcsapat edzője, Bozsik Péter neve. Kérdés, hogy az NB II-es kispadért otthagyná-e az osztálytárs FC Tatabánya ügyvezetői posztját.

Csank János, Prukner László, Preisinger Sándor és Mészáros Ferenc visszatérésére a közelmúlt miatt nincs sok esély, Csertői Aurél, Dajka László, Gálhidi György, Nagy Tamás és Őze Tibor neve minden további nélkül szóba kerülhet Zalaegerszegen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik