NB II

Ilyen gyors még nem volt

A Szolnokon gólt szerző Magasföldi József reméli, hogy sokáig kitart a megszerzett lendület.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II első fordulójában Szolnokra látogatott a Gyirmót FC. A vendégeknek csupán 22 másodpercre volt szükségük ahhoz, hogy a kapuba találjanak, és végül 3-2-re diadalmaskodtak idegenben.

Az első gólt Magasföldi József jegyezte, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, karrierje során nem szerzett még hasonlóan gyors találatot.

– Jól kezdtük a mérkőzést, az biztos – szögezte le Magasföldi József. – A Szolnok indította a találkozót, de hamar hozzánk került a labda, és egy gyors kontrát vezetve rögtön megszereztük a vezetést. Eddigi karrierem során még sosem lőttem ilyen gyors gólt, örülök, hogy ez is sikerült.

A Vasas elleni Magyar Kupa-továbbjutással, illetve a szolnoki bajnoki sikerrel kezdte a szezont a Gyirmót. A rutinos játékos reméli, a kezdeti lendület még sokáig kitarthat.

– Gyakorlatilag két NB II-es bajnokaspiráns legyőzésével kezdtük a szezont. Nagyon megdolgoztunk a társakkal ezért a két sikerért, de remélem, hogy a lendületünk folytatódik tovább – mondta Magasföldi. – Senki ellen sem lesz könnyű dolgunk, hiszen az idei bajnokságban gyakorlatilag a tavalyi NB II-es mezőny legjobbjaival kell megmérkőznünk. Az előző szezonban sem volt egyszerű, de idén egy még erősebb kiírásban kell helytállnunk. Izgalmas, kiélezett szezon vár ránk. Dolgozunk keményen, meglátjuk, hogy ez a végén hányadik helyre lesz elég.

A Gyirmótra a második fordulóban újabb rangadó vár, hiszen a Siófokot fogadja, a Magyar Kupa második fordulóját viszont automatikus továbbjutóként kihagyja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik