NB II

Kapust és védőt igazolt a Sopron

Újabb két játékos csatlakozott a Soproni VSE-GYSEV keretéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fiatal kora ellenére Halasi Péter és Tóth Máté is megfelelő rutinnal rendelkezik. Mindketten próbajátékot követően győzték meg a szakmai stábot, hogy erősítést jelentenek a másodosztályú csapatnak.

Halasi Péter a Felcsút és a Vasas színeiben 40 NB II-es mérkőzésen állt a gólvonalon. A 23 éves labdarúgó egyéves szerződést írt alá.

– Szimpatikusak számomra a soproni körülmények. A feltételek mindenben jobbak, mint más csapatoknál, ahonnan kerestek. Ki szeretném küzdeni, hogy kezdő legyek, szeretnék egy teljes szezont lejátszani, s megmutatni a vezetőségnek, hogy hosszútávon is lehet számolni velem. Úgy érzem, ütőképes csapatunk van, bennünk van egy jó eredmény elérése – nyilatkozta a klub honlapján Halasi Péter.

Tóth Máté az elmúlt fél évet a BKV Előre együttesében töltötte, korábban megfordult a Győri ETO, a REAC, a cseh Hradec Králové és a Vasas csapatában is. A 22 éves védő tíz NB I-es és 46 másodosztályú bajnokin lépett pályára, Sopronba két évre írt alá.

– Sopronban ellenfélként már többször jártam. Tudtam, hogy a körülmények és a kondíciók első osztályúak. Nyugodtan tudunk készülni, ami fontos az előttünk álló nehéz feladatok megvívásához. Célom, hogy kezdőként meghatározó tagja legyek a csapatnak, minél több sikerben legyen részünk – mondta Tóth Máté.

Olvasói sztorik