NB II

Supka a Sopron szakmai igazgatója

Nyilasi lila-fehérben: a Fradi-legenda fiát leigazolta az NB II-es SVSE.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kialakult a szakmai stáb összetétele: Supka Attila szakmai igazgatóként tért vissza a soproni labdarúgásba. A vezetőedzői teendőket Németh Zoltán látja el.

Supka Attila az NB I-ben 210 mérkőzésen ült a kispadon, a Békéscsaba, a Debrecen, a Bp. Honvéd, a Zalaegerszeg és a Pécs együtteseinél. A DVSC-vel kétszeres bajnok és Szuperkupa-győztes; a Honvéddal pedig Magyar Kupa-győztes.

– Hosszú idő után vállalok ismét munkát a soproni labdarúgásban, amelyet a legfelsőbb osztályban labdarúgóként, edzőként pedig két periódusban is szolgáltam. Az élet így hozta, hogy újra Sopronért dolgozhatok. A klubnál közösen, mindannyian azért dolgozunk, hogy büszkeséget szerezzünk a városnak – mondta a klub honlapján Supka Attila.

A játékoskeret újabb labdarúgóval bővült: a ferencvárosi legenda, Nyilasi Tibor fia tíz év után hagyta el az FTC-t. Nyilasi Bálint egyéves szerződést kötött a soproni klubbal. A 23 éves támadó középpályás a zöld-fehérek színeiben bemutatkozott az NB I-ben, és rendszeres játéklehetőséget kapott a Ligakupában.

– Nagyon örülök, hogy Sopronba kerültem. Jó érzés, hogy itt ragaszkodtak hozzám. Sokat jelent, hogy bíznak bennem a klubnál. Minél többször szeretnék játszani, nyerni és jó teljesítményt nyújtani – mondta Nyilasi Bálint.

Olvasói sztorik