NB II

Sejtette, de meglepte

A Nyíregyházáról elküldött Germán Tamás szeretne továbbra is az NB II-ben pályára lépni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton még az edzőtáborba utazó keret tagjának mondhatta magát a Nyíregyháza Spartacus játékosa, Germán Tamás. Vasárnap azonban nagyot fordult a világ, a támadónak ugyanis megköszönték a munkáját, és közölték vele, hogy már nem tagja a csapatnak.

Germán Tamást annak ellenére váratlanul érte a döntés, hogy végig érezte, a levegőben van a távozása. A korábban Pápán és Szolnokon, valamint a holland FC Emmen együttesében is megforduló játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nehéz lesz új csapatot találnia magának, de továbbra is szeretne az NB II-ben játszani.

– Sajnos benne volt a levegőben, hogy mennem kell – vélekedett Germán Tamás. – Viszont mégis meglepett a döntés, mivel szombaton még úgy volt, hogy én is utazom a csapattal az ausztriai edzőtáborba. Aztán másnap közölték velem, hogy mégsem mehetek.

– Mennyire tudott azóta más csapatoknál próbálkozni?
– Szeretnék megragadni az NB II-ben, de nagyon behatároltak a lehetőségek. Végig bíztam benne, hogy maradhatok, ezért én és a menedzserem sem kerestünk másik csapatot. Most már nehéz dolgom lesz, mindenki a felkészülés közepén jár, edzőtáboroznak a klubok, a keretek nagyjából kialakultak, mindenhol megvannak az emberek. Nem lesz könnyű új csapatot találni.

– Jelenleg hol tud edzeni?
– Az U21-es játékosok itt edzenek Nyíregyházán, és nekem is jelezték a vezetők, hogy szívesen látnak a gyakorlásokon. Így az edzések nem maradnak el.

– Makacs sérüléssel zárta a szezont. Hogy van a lába?
– Annyira nem volt súlyos a sérülésem, egy porcműtéten estem át. György Rolland erőnléti edzővel utána végigcsináltam a rehabilitációt. Nekem gyakorlatilag nem volt nyári szünetem, végig edzettem, hogy utolérjem a többieket. A tréningeket teljes erőbedobással végeztem, a felkészülési mérkőzéseken is ott voltam, a sérülésem már a múlté.

Olvasói sztorik