NB II

Megrökönyödve vette tudomásul

A klub a szerződéshosszabbítás ellenére sem tart igényt a fiatal csatár, Kovács Ádám játékára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Nyíregyháza Spartacus honlapján nagyjából három héttel ezelőtt jelent meg a hír, miszerint visszatért a szurkolók kedvence, Kovács Ádám. Ehhez képest a klub vasárnapi közlése már arról szólt, hogy „megfelelő ajánlat esetén Kovács Ádám is távozhat.”

A 22 éves csatár és a szabolcsi klub kapcsolatában már az előző átigazolási időszak sem múlt el felhőtlenül, hiszen télen a játékos többször is közölte, hogy távozni szeretne, ebből lett végül a féléves kecskeméti kölcsönjáték.

A Rangadó.hu megkeresésére Kovács Ádám elmondta, most eszébe sem jutott ilyen kijelentést tenni, de úgy néz ki, mégsem maradhat Nyíregyházán.

– Szombaton, az utolsó edzés után jelezték, hogy én is a csapattal utazom, aztán vasárnap felhívott Lucsánszky Tamás vezetőedző, és közölte, mégsem mehetek velük – mesélte Kovács Ádám. – Az okokat nem nagyon fejtegette, annyit mondott, hogy van két új igazolás, ezért én kikerültem az utazó keretből. Arra is hivatkozott, hogy decemberben el akartam menni a klubtól. Megrökönyödve vettem tudomásul, de nem tehetek semmit. Elutaztak, én pedig az U21-csapatnál fogok edzeni. Nagyon friss még ez az egész, úgyhogy nem tudom, miként alakul a sorsom. Beszéltem a menedzseremmel, de egyelőre ő sem tudja, mik a tervei a klubnak, hogyan számolnak velem. A legfurcsább az egészben, hogy egy hónappal ezelőtt életbe léptették az opciót, tehát két évvel meghosszabbítottak a szerződésemet. Most nem tettem olyan kijelentést, hogy el szeretnék menni innen, de úgy látszik, mégis sor kerül rá…

Új arc az edzőtáborban

A nyíregyházi klub honlapján megjelent névsor tanúsága szerint az ausztriai edzőtáborban a 23 éves védő, Kákonyi Dániel is elutazott a Spartacus keretével. Az MTK és a Mezőkövesd korábbi játékosa a legutóbbi szezont a Vác csapatában kezdte, majd Békéscsabára igazolt.

Olvasói sztorik