NB II

Szpari: két érkező, két távozó

NB I-es rutinnal is rendelkező, gólerős játékosokat igazolt a Nyíregyháza.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két labdarúgóval, Huszák Tamással és Szilágyi Péterrel is egy plusz két évre szóló szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus, így változik az edzőtáborba utazó keret – áll a klub hivatalos honlapján.

Huszák Tamás a legutóbbi szezont Tatabányán töltötte. A középpályás korábban a Diósgyőr és a Debrecen színeiben számos élvonalbeli találkozón pályára lépett, tavaly pedig Tatabányán 30 mérkőzésből 29 alkalommal volt kezdő, és 9 gólt szerzett. Érdekesség, hogy Huszák Tamás édesapja, Huszák Géza egykoron játszott Nyíregyházán, sőt a Spartacus trénere is volt.

Szintén szerződést kötött egy másik korábbi NB-I-es támadóval a klub. Szilágyi Péter legutóbb a Vasast erősítette, és alapembernek számított. 28 mérkőzést játszott a fővárosiaknál az elmúlt bajnokságban, és ezeken 10 gólt szerzett. A támadó több poszton is bevethető, ezért is esett rá a választás.

Mindkét játékos csatlakozik az ausztriai edzőtáborba utazó kerethez. Ezzel együtt úgy döntött a szakmai stáb, hogy Germán Tamást elengedik a csapattól, és megfelelő ajánlat esetén Kovács Ádám is távozhat. Utóbbi nyáron tért vissza Kecskemétről ahol kölcsönben szerepelt, de sérülése miatt nagyon keveset játszott. Mindkét labdarúgónak köszöni a klub az eddigi munkáját.

Olvasói sztorik