NB II

A Balmazújváros nyerte az edzőmeccset

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Nyíregyháza Spartacus, amely 2-1-re kikapott az NB II-es osztálytárs Balmazújváros vendégeként.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy szöglet után már a második percben vezetést szerzett a hazai csapat: Belényesi fejelt a kapuba. Az első játékrészben Reznek Donátnak volt egy szép távoli lövése, de a kapus hárított. A fordulás után Bajzát harcolt ki büntetőt egy formás támadás végén, és a 67. percben egyenlített, sőt egy perccel később ismét szabálytalanul állították meg a Szpari támadóját, de ezúttal néma maradt a játékvezető sípja.

A Balmazújváros a 75. percben egy beadás után ismét gólt szerzett, megint Belényesi bólintott a kapuba. A mérkőzés kiegyenlített volt, mindkét csapaton látszott, hogy a felkészülés elején tart – tudósít a nyíregyházi klub honlapja.

– Ideális pályán játszhattunk, jól szolgálta a felkészülésünket. Kell még idő, amíg összeszoknak a játékosok – értékelt Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza edzője.

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Nyíregyháza Spartacus 2-1 (1-0)

Nyíregyháza. 1. félidő: Ovszijenko – Dajka, Chuikov, Gengeliczki, Polényi – Minczér, Reznek, Paku, Szavin, Kákonyi – Germán. 2. félidő: Balogh J. – Szokol, Rubus, Chuikov, Törtei – Csordás, Farkas, Sándor I., Kovács Á., Kákonyi – Bajzát. Cserék: Benkő, Szatmári, Katona. Edző: Lucsánszky Tamás

Gólszerzők: Belényesi (2., 75.), illetve Bajzát (tizenegyesből 67.)

Olvasói sztorik