NB II

Szeretne bácsik ellen védeni

A fiatal kapus, Hrabina Alex kipróbálná magát kész játékosok között, ezért kölcsönadja őt a klubja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Nyíregyháza Spartacus hétfő reggel elutazott a tíznapos ausztriai edzőtábor helyszínére. A keret összetétele elárulja, hogy vannak, akikre már nem számít Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Ambrusz Árpád távozik a klubtól, a 33 éves védő munka mellett a nyírbátori NB III-as csapatban folytatja, és a hírek szerint csapattársa lesz a fiatal Lukács Bence is. A szakmai stáb úgy döntött, hogy Germán Tamást elengedik a csapattól, és megfelelő ajánlat esetén Kovács Ádám is távozhat. Nincs az utazók között Nikon Jevtics és Hrabina Alex sem – írja a szon.hu.

A felsorolt játékosok közül talán a 18 éves Hrabina Alex mellőzése a legmeglepőbb. Bár Balogh János és az ukrán Vologyimir Ovszijenko személyében két rutinos kapusa van a klubnak, de az utánpótlás-válogatott hálóőr nélkülözése akkor is luxus lenne. A Rangadó.hu megkereste a fiatal játékost, aki elmondta, egyéni ambíciói miatt szeretne átmenetileg távozni a szabolcsi megyeszékhelyről, ezért a klub kölcsönadja az NB III-ba.

– Felnőtt csapatban szeretnék védeni, mert az utánpótlás-bajnokság már nem kihívás számomra, ezért kölcsön fognak adni. Bejelentettük a klubvezetőknek, és ők is így látják a legjobbnak – mesélte Hrabina Alex. – Jelenleg éppen csapatot keresünk. Az új U21-bajnokság erősebb lesz, mint az eddigi U19 volt, de tavaly sikerült belekóstolnom a felnőttfutballba, hiszen öt NB II-es meccsen védtem, ezért szeretném kipróbálni magamat kész játékosok között, szeretnék bácsik ellen védeni! Kell a kihívás, már volt is egy lehetőségem a másodosztályból, de oda nem mehetnék kölcsönbe, a Spartacus pedig nem szeretne végleg elengedni, ezért valószínűleg egy harmadosztályú csapat lesz a megoldás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik