NB II

Szakály-góllal nyert a Puskás

A Puskás Akadémia FC 1-0-ra nyert a román FC Municipal Studentesc Iasi ellen a törökországi edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A győztes gól a 40. percben esett. Az ellenfél oldalszabadrúgása után Somodi elegánsan mozdult ki a kapujából és lehúzta a labdát. A kidobása után Nagy Dániel szöktette üres területre Szakály Dénest, aki elvitte a labdát a kifutó kapus mellett, és kissé kisodródva elegáns mozdulattal a kapuba emelt (1-0) – tudósít a klub honlapja.

– Az Avangard elleni mérkőzéshez képest játékban mindenképpen előreléptünk. Nem arra gondolok elsősorban, hogy nyertünk. Inkább arra, hogy az elmúlt mérkőzésünkön négy gólt kaptunk, viszont kedden egy minőségileg jobb csapat ellen a múltkorinál jobb játékot tudtunk produkálni – értékelt Benczés Miklós vezetőedző. – Legutóbb egy hihetetlenül agresszív ukrán másodosztályú ellenféllel játszottunk, ma viszont egy román első osztályú csapattal, amelynél a futballtudás dominált. Nemcsak egyenrangú partnerei voltunk a Municipal Studentesc Iasinak, hanem mi határoztuk meg a játék képét. Több helyzetet dolgoztunk ki, mint az ellenfelünk és Szakály Dénes gyönyörű gólt szerzett. Összességében elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel, de a labdakihozatalainkban még fejlődnünk kell.

A Puskás Akadémia FC követező felkészülési mérkőzését magyar idő szerint szerda délután négy órakor az ukrán Sahtar Donyeck második csapata ellen játssza.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Puskás Akadémia FC − FC Municipal Studentesc Iasi (román) 1-0 (1-0)

Antalya, Törökország

PFLA: Somodi – Margitics, Vaszicsku, Aposztolopulosz, Nagy Zs. – Polonkai, Tóth B., Szakály – Nagy, Zsolnai, Baracskai. Cserék: Fabio, Soós, Kleinheisler. Edző: Benczés Miklós

Gólszerző: Szakály D.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik