NB I

A kutya is labdázott Felcsúton

A Puskás Akadémia FC hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Siófok ellen, felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Benczés Miklós vezetőedzőnek változtatnia kellett a múlt heti összeállításon: Nakamura Juki megsérült, Tóth László az U18-válogatott edzőtáborában készül, Farkas Norbert és Baracskai Roland az U21-es válogatottban játszott a Pápa ellen, illetve sérülés miatt Polonkai Attilára, Kleinheisler Lászlóra és Juniorra eddig sem számíthatott a tréner – írja a PFLA honlapja.

Hűvös nyirkos időben kezdődött a meccs, amelynek elején az keltett derültséget, hogy egy fekete kutya megirigyelte, hogy a futballisták labdával játszhatnak, többször beszaladt a pályára! A vendégek az első helyzetüket kihasználták: a 11. percben Fejes beadását Kecskés gurította a kapuba (0-1). Nagy Dániel passza után Gajdos lőtt, a labda a bal kapufa mellé ment. A 19. percben egyenlítettek a hazaiak: Szakály Dénes baloldali szögletét követően Gajdos pörgette a labdát a hálóba (1-1).

Nyolc perc múlva ismét a siófokiak örülhettek: Tóth II Balázs vesztett el egy labdát saját térfele közepén, Melczer Vilmos lecsapott rá, Máté Jánoshoz passzolt, aki kilőtte a hosszú sarkot (1-2). A 45 percben ismét sikerült egyenlítenie a felcsúti csapatnak: Szakály ezúttal a jobb oldalról végzett el egy szögletet, Zsolnai Róbert ugrott fel remekül, fejese után a labda a lécen csattant, a lepattanót Vaszicsku küldte a kapuba (2-2).

A második félidőben igazán nagy helyzet egyik csapat előtt sem adódott, a Puskás Akadémia FC többet támadott, de maradt a 2-2-es eredmény. A felcsútiak pénteken indulnak a törökországi edzőtáborozásra.

Felkészülési mérkőzés

Puskás Akadémia FC – FGSZ Siófok 2-2 (2-2)

Felcsút

PFLA: Somodi (Czirjék, a szünetben) – Margitics, Vaszicsku, Papp Sz. (Papucsek, a szünetben), Nagy Zs. – Soós (Luque, a szünetben), Tóth II B. (Fabio, a szünetben), Szakály D. – Nagy D. (Balog, 68.), Zsolnai, Gajdos (Orbán G., 74.). Edző: Benczés Miklós

Siófok: Kurucz – Pécseli, Fehér Zs. (Fejes, 80.), Takács Z., Fejes (Fodor, 72.) – Menyhárt, Gál (Tajthy, a szünetben), Kecskés, Dajics – Melczer (Nagy T., 65.), Máté (Mokanszki, 60.). Edző: Horváth Károly

Gólszerzők: Gajdos (19.), Vaszicsku (45.), illetve Kecskés (11.), Máté J. (27.)

Olvasói sztorik